Båtkalesjer / Båtputer

Vask / Impregnering

Vask/Impregnering av båtkalesjer:

Vi utfører grundig vask av de fleste typer båtkalesjer, og impregnerer kalesjen i samme prosess. Kalesjen blir vasket i en stor vaskemaskin på 28 grader, og det er derfor ikke fare for krymp. Impregnering tilsettes i siste bad, og kalesjen blir dermed gjennomimpregnert. Vår vaskeprosess utføres på en skånsom måte med lavest mulig slitasje, men samtidig på en måte som effektivt løser opp skitt, smuss, salt, gammel impregnering og i stor grad også jordslag i vår behandling. Jordslag kan dog i enkelte tilfeller være vanskelig å fjerne når båtkalesjen er for sterkt angrepet, og når jordslaget har angrepet og satt seg i fibrene i kalesjen.

Sømmer i kalesjer kan ofte være skadet, selv om de tilsynelatende virker hele. Sol, vær og vind tærer på  sømmene, og morkner dem ut. Allikevel kan kalesjen henge i sammen pga limet i sømmene, samt at skitt, salt og gammel impregnering gjør kalesjen stiv, og virker som et bindemiddel på sømmene. Når vi da løser opp denne skitten og det gamle limet i vår vaskeprosess, så vil tilstanden til sømmene avdekkes etter vask/impregnering. Vår vaskeprosess og impregneringen skader ikke kalesjen, og heller ikke vinduene. Vinduer blir også polert opp etter vask.

Flere tjenester

Vinterlagring kalesjer & puter

Vi forstår hvor viktig det er å beskytte disse verdifulle eiendelene mot vinterskader. Vårt dedikerte lag sørger for forsiktig oppbevaring og vedlikehold, slik at de er i perfekt stand når du er klar for vår- og sommersesongen.

Henter og Bringer

Vi vet at din tid er verdifull, og derfor tilbyr vi hente- og bringetjeneste for dine gjenstander.

Reparasjon

Express Service AS utfører alt innen reparasjoner av båtkalesjer.

Telefon ikon
Kontakt oss